Delap & Waller

Delap & Waller

Sports
Profile
Client
RTÉ
Contact
Dublin Office

The RTE Sports and Social Club Relocation project involved the refurbishment of an area within the TV building to create a new sports club and the refurbishment of an area within the Services building to create a new Social Club.

The Sports Club comprises a reception, gymnasium workout areas, changing rooms, toilets, sauna and platform lift. The Social Club comprised a main open plan multifunctional social space, toilets and a catering kitchen.

Delap & Waller were appointed as the M&E Design Engineers on the project from project inception to completion. The project scope was to include for all M&E services in accordance with the project brief provided by RTE.

Categories

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.